Avaliações de Luxor Spareribsline Rotterdam

Avaliações recentes

4.0
Remco
Ontem

Al jaren klant altijd goed

Andre
Ontem

Super lekkere malse sparibs en de aardappelschijfjes bakken ze netjes af bij aankomst om af te halen echt een aanrader.

X
2 dezembro 2022

Te veel kruiden en Ketchap gebruikt. Misschien wat meer initiatief nemen om vlees grondig schoon te maken en vet verwijderen. Laatste keer..was echt niet lekker

Sitmar
2 dezembro 2022

Eten was koud.

E
29 novembro 2022

Eten was nagenoeg koud bij bezorging aan huis.

DaveS
28 novembro 2022

We bestellen al een aantal jaar en tot nu toe is het nog niet slecht geweest en de bezorging altijd zoals gewenst

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
27 novembro 2022

Heerlijke malse goed gekruide spareribs. Aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucille
26 novembro 2022

Altijd lekker!

A.
20 novembro 2022
Willem Geertse
19 novembro 2022

Heerlijke spareribs

Jan Timmers
16 novembro 2022

Maaltijden afgehaald voor een bedrijfstraining: eten was erg goed en alles was nog steeds warm op het moment dat we gingen eten. Prima!

Niko
13 novembro 2022

Ok

Vlaardingen
12 novembro 2022

Spareribs zijn werkelijk Te heerlik voor woorden. En die Zoete saus en de geur adembenemend. Haha

Hen
12 novembro 2022

Anderhalf uur moeten wacht best wel lang

Jettie
10 novembro 2022

Mijn bestelling was niet compleet, gebeld naar luxor en dit werd meteen in orde gemaakt. Ook nog een blikje drinken gratis gehad vanwege de fout. Top afgehandeld!! 5 sterren voor klantvriendelijkheid.

A.
7 novembro 2022
Lea Lubeck
6 novembro 2022

Wat was het weer zalig. De beste spareribs zijn toch van Luxor. Vlees valt zo van het bot, en lekker warm.

Bjorn
6 novembro 2022

Bestelling was iets trager dan voorzien, toen ik hiervoor contact nam werd ik vriendelijk verder geholpen en dat de koerier op 3 minuten was voor de levering. De kapsalon was erg lekker. De gebakken aardappel schijfjes waren erg lekker en niet overdreven veel kaas, net goed ! Zeker een aanrader.

Michael
5 novembro 2022

het duurde best lang 45 Mins.

Anoniem
5 novembro 2022

Shoarma, uiensaus en knoflooksaus was heerlijk.

K.M.
3 novembro 2022

Top service! Waren de sausjes vergeten en nog voordat we gingen eten werden deze na bezorgd! Eten en bezorgtijd overall prima!

Wesley
2 novembro 2022

Altijd goed beste Spareribs van Rotterdam

Edric
31 outubro 2022
niko
31 outubro 2022
Roland
30 outubro 2022

De aardappelschijfjes waren te lang doorgebakken. Spareribs waren zoals gebruikelijk lekker.

Frans
29 outubro 2022

Heerlijke spareribs nooit geen klachten

Van Bokkem
29 outubro 2022
Cj
28 outubro 2022
Dawid
22 outubro 2022
Misha
22 outubro 2022

Sperips was lekker maar pataat was olie olie. Zelf met keuken rol kon ik niet al de olie eruit kunnen halen. Is de eerste keer dat ik dit mee maakt met luxor. In al die jaren die ik had besteld. Zelfs al het druk is mag fit niet gebeuren. Want ik ging wachten voor bieuwe pataat en alsnog waren ze helemaal met olie. Niet normaal. Maar ja hoo dat dit de eerste en de laatste is.

Sebastian
21 outubro 2022
Migi
16 outubro 2022

Nog steeds de nummer #1 met Spareribs

Fabio
16 outubro 2022

Altijd goed, kan nooit klagen. Super kwaliteit!

Angela
15 outubro 2022

Eten was erg lekker

Nvt
15 outubro 2022
.
15 outubro 2022
Jo Martis
15 outubro 2022

Spareribs miste een beetje de smaak van gemengd. Het leek wel 1 smaak. Wel jammer, ik wilde gemengd. Verder wel een goeie smaak. Aardappelschijfjes waren niet lekker. Helemaal niet goed gebakken en papperig. Dat was jammer.

Wendy
13 outubro 2022
H. Appel
9 outubro 2022

Spareribs zeer goed (zoals altijd), maar de patatschijfjes waren drijfnat en konden zo de prullenbak in. Komt omdat het plastic tasje wordt dichtgeknoopt waardoor de warme damp uit de patat niet weg kan. Dit gebeurd helaas te vaak Luxor!

Groeneweg
8 outubro 2022

Kwaliteit van het vlees was erg goed. Echter vond ik dat er veel te veel marinade in de schotel van de spareribs was gedaan, hierdoor vond ik de spareribs echt niet lekker meer. Ook de aardappelschijfjes bij de schotel waren nog rauw.

N.
7 outubro 2022
R
4 outubro 2022
Bv
3 outubro 2022

Weer prima!

n
2 outubro 2022
L.B
30 setembro 2022
Manuela
27 setembro 2022

Zoals altijd erg lekker :)

vaste klant
22 setembro 2022

Lange was dit keer small en de saus was erg weinig en erg zout. Ben ik niet gewend.

Denise
22 setembro 2022
tisha
21 setembro 2022

Heel snel en lekker

arno dedert
18 setembro 2022

hebben meer dan anderhalf uur gewacht en de saus en salades zijn niet bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aris Martis
18 setembro 2022

Eten was lekker maar ze waren me drinken en saus vergeten de bezorger zegt vervolgens ja ik kom terug hij is nooit terug gekomen

Hsu Sun
18 setembro 2022
Jenny
17 setembro 2022

Heerlijk zoals altijd. Ondanks het weer, een zeer vriendelijke bezorger.

Lindsey Verheij
12 setembro 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten! Beste spareribs van Nederland!!!

Kimmberly-ann
10 setembro 2022

Het was weer verschrikkelijk lekker! Moesten wat langer dan normaal wachten maar vanwege de regen was dit te verwachten. Vriendelijke bezorger en het eten was warm. Patatjes waren nog heet zelfs. Top!

Ray
10 setembro 2022

Heerlijk gegeten weer! Zeker de favoriet als het gaat om kwaliteit en service ;)

cornelis martinus leonardus turkenburg
8 setembro 2022
Groeneweg
7 setembro 2022

Wij zijn vaste klanten. Het eten is altijd lekker. De bezorgers zijn altijd heel aardig. De service ook prima, want hadden een grote kapsalon niet gehad. Even gebeld en werd wederom snel weer bezorgd. Plus excuses, en gratis frisdrank.Nou luxor prima hoor.

Brain
5 setembro 2022
Ah duits
4 setembro 2022

Spareribs goed wel veel saus Aardapelschijf te zacht Verder prima hoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nina
4 setembro 2022

Super Goed net als altijd.

Dave
3 setembro 2022

Heerlijke spare ribs en bezorging altijd netjes

Michel
3 setembro 2022

Het was super lekker, helemaal niets mis mee..

Derk
3 setembro 2022

Zoals altijd weer goed eten!

Esther
1 setembro 2022
Djai
1 setembro 2022

Heerlijk eten goede service

Wendy
31 agosto 2022

Spareribs waren heerlijk. Aardappelen wat vettig.

René
30 agosto 2022

De bezorging was perfect! Het eten was heerlijk!!

Manuela
29 agosto 2022

Super lekker eten hele goede kwaliteit !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jane
29 agosto 2022

Super lekker! Personeel tops.

Emanuel
26 agosto 2022
Adam
26 agosto 2022

altijd lekker

Lennart
21 agosto 2022
F.Veth
20 agosto 2022

Bezorger excuseerde zich al voor door elkaar geschud eten en zei erbij dat het ook haast niet anders kan met zo een afstand ( we bestelden hier al jaren en nooit deze problemen) daarnaast vonden wij deze keer het vlees erg droog en bijna geen marinade saus in de bakken het is flink duurder geworden dan moet je niet ook gaan bezuinigen op hoeveelheden

Manuela
16 agosto 2022

Was echt heeeeerlijk!! Mijn complimenten en goed dat de sla nu apart zit 👌🏽 Snal bezorgd ook.

Juan
15 agosto 2022

Super lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
14 agosto 2022

De bestelling zeer snel geleverd en de kwaliteit weer top!

Ron
13 agosto 2022

Netjes geholpen en altijd super spareribs. Saus is wat machtig maar ik vind het heerlijk.

Eli
12 agosto 2022

Jaren geleden ooit besteld was toen echt heerlijk. Gisteren besteld had totaal geen smaak.

Pieter posthumus
8 agosto 2022

Zoals altijd lekker en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiff
7 agosto 2022

Harde frietjes

Tanya
6 agosto 2022

De lekkerste spareribs van Nederland.

Juli
6 agosto 2022

Shoarma was droog

Giovanni
2 agosto 2022
A
1 agosto 2022
Guddens
31 julho 2022
Barend
31 julho 2022

Snel geleverd en lekker gegeten. Had spareribs zoet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
31 julho 2022

Goede kwaliteit en snelle bezorging 🤙

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elissa
31 julho 2022
Ramon
23 julho 2022

Niks te klagen over de kwaliteit, top! Marinade ook heerlijk

Kim
21 julho 2022

Kwaliteit eten is altijd goed. Voor de 2e keer achter elkaar de kaas op de Turkse pizza met döner vergeten. Vlees dit keer ook heel erg weinig. Jammer.

Monteiro
19 julho 2022
Carla
19 julho 2022

De spareribs waren prima. De kipfilet drassig. De shoarma mocht geen shoarma genoemd worden en smaakte echt nergens naar. De Knoflooksaus was zuur... En de gebakken aardappelen waren één kleffe plak. Heel jammer 25 euro weggegooid. Ik bestel niet meer..

Malie
18 julho 2022

Super lekker!

Sharon
15 julho 2022

Eten was lekker echt aan te raden

Jerry Simons
15 julho 2022

De kapsalon die we kregen was niet goed. De aardappelschijfjes waren hard en nat van het vet. Ook lag er een laag vet op de bodem van de bakjes. We hebben de helft moeten weggooien.

Tineke
14 julho 2022

Beste shoarma van Rotterdam!!

Inge
13 julho 2022

Lekker! Slaatje, aardappelen en rijst beide lekker. De spareribs lagen in een saus die naar mijn smaak te intens was ingedrongen, hou persoonlijk meer van "drogere" spareribs. Desondanks heerlijk gegeten hoor!.

E.W.C. Lanser
12 julho 2022

Heerlijk eten van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs en een nette en beleefde bezorging

Heymansstraat
11 julho 2022
lekker eten
8 julho 2022

prima ,lekker

E
7 julho 2022

Eten was heerlijk en de bezorging was sneller dan verwacht! Eten kwam super warm aan

Maria
6 julho 2022
Co
4 julho 2022

heerlijk

Lea Lubeck
4 julho 2022

Was weer top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brenda
3 julho 2022

Keurig op tijd geleverd. Goed warm en smakelijk als altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cora Smit - Rook
3 julho 2022

Mijn man en ik komen al jaren bij Luxor Spareribs Rotterdam. Gisteren (zaterdag 2 juli) weer een bestelling gedaan. Het was weer heerlijk zoals altijd. We raden Luxor echt iedereen aan. Vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Kim
2 julho 2022

Spareribs waren aan de droge en flauwe kant door het ontbreken van de marinadesaus die er normaal gesproken rijkelijk overheen gegoten is. Jammer, zijn wij niet gewend. Regelmatige afnemer, voor veel bewoners.

Anchenisse
1 julho 2022

Wauw wat fijn om zo een malse en heerlijke spareribs te eten! Smaak was geweldig bedankt!

Santos
29 junho 2022
Jose
26 junho 2022

Snel en netjes geleverd,,, het was lekker en goed verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie van Vugt
26 junho 2022

Altijd de beste spareribs en goede bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aniceto
26 junho 2022
Dery
26 junho 2022
Sha
26 junho 2022

Heerlijk gegeten! Niks veranderd aan de smaak! Echt een aanrader

Ericgordijn
25 junho 2022
Marianne
25 junho 2022

De beste van Rotterdam!!!

Yugo
24 junho 2022

Top jonges ga zo door

Grachi
24 junho 2022

Het was lekker nog warm beste smaakt

Juli
23 junho 2022

Spareribs smaakte niet echt lekker en de gebakken aardappeltjes waren lauw

R.Frijters
21 junho 2022

Kom al dik 20 jaar bij jullie nooit een probleem gehad ofzo kan altijd gebeuren toch wij zijn allemaal zeer tevreden nog steeds groetjes allemaal daar toppers. brielselaan 136b

Charlette
18 junho 2022

De laatste tijden is de spareribs een teleurstelling. Teveel echt teveel vet je krijgt gewoon de neiging om die hele bak weg te gooien. Dit is al een poosje en is niks veranderd slechte kwaliteit van spareribs. Had een aantal maanden niet bestel, vandaag weer bestelling gedaan en wat krijg ik weer een bak vol spareribs met meer vet dan vlees echt niet te vreten. Sorry voorlopig ga ik niet meer bestellen.

Wendell
17 junho 2022

Goede service netjes te woord gestaan aan de telefoon. Eten was warm bij aankomst en de bezorger was erg klantvriendelijk. Excuses dat ik geen kleingeld had om een goede fooi te geven maar ik bestek snel weer. Mvg Wendell

Priscilla
12 junho 2022

Ondanks dat ik maar een paar straten van het restaurant vandaan zit, duurde het toch nog ruim een half uur voor de bezorging nadat ik een bericht had ontvangen dat het onderweg was. Spareribs waren lauw, maar wel lekker mals en redelijk op smaak. De gebakken aardappeltjes waren nog rauw van binnen. Ik vind het zeker achteruit gegaan tov een paar maanden terug.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
11 junho 2022

Spareribs waren heerlijk mals. Goede en vriendelijke service.

Van Roon
3 junho 2022

De salade in de Turkse Pizza was voor ons niet lekker , zaten augurk en zure paprika's in , ze waren ook slap. De spareribs waren hot besteld , maar dat waren ze niet . Wel snelle bezorging. Maar voor ons geen Luxor meer , duur en minder kwaliteit.

Paul
28 maio 2022

Prima

Corry
27 maio 2022

Niet helemaal tevreden we hadden gevraagd of ze aardappels wat meer wilde door bakken . Helaas was dit niet zo. Spareribs waren heerlijk.

Nvt
26 maio 2022

Het was weer lekker!

Roxy
23 maio 2022
Mirol
23 maio 2022

Lekkere kapsalon afgehaald en werd superr netjes geholpen! Altijd vriendelijk aan de kassa

John de Groot
22 maio 2022

Geen salade en ook geen saus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
21 maio 2022

Was weer heerlijk, loei heet en met een kwartiertje bezorgd door een vriendelijke bezorger

Quinten
20 maio 2022

het duurde iets te lang ookal had ik gezet zo snel mogelijk maar maakt niet zo veel uit het eten was heel lekker

't Hadr
19 maio 2022

Bah.

Lindsey
17 maio 2022

Het was heerlijk ! Zoals altijd

Pieter posthumus
8 maio 2022

Ze waren deze keer weer héél lekker

Edseline
7 maio 2022

Perfect!

Ano
4 maio 2022
Astrid
3 maio 2022

Ik kreeg m'n bestelling heel en t was lekker, ik was tevreden

Jenny
1 maio 2022

Heerlijk zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J stuik
30 abril 2022
Henk Meinderts
29 abril 2022

Het was weer een superlekker spareribs menu. De beste op Zuid.

Annemarie van Vugt
28 abril 2022

Altijd heerlijk mals vlees en snelle bezorging!

Sloof
27 abril 2022

Altijd lekker

Omar
23 abril 2022

Altijd lekker!

Samantha w.
23 abril 2022

Vriendelijke personeel en heerlijk warm en op tijd bezorgt! Netjes alles apart verpakt zodat de salade en saus lekker vers blijft.. topp

Edison
23 abril 2022

Ik heb groot besteld maar het leikt dat ik heb klein gehad ribs waren dun en weinig, ik hen bij mij shawarma schotel geen pita gekregen en aardappels waren nat een koud. Ik bestel wel vak hier en ik ben dit echt niet gewent.

Anoniem
14 abril 2022

Bestel hier al jaren en zoals altijd heerlijk en zelfs in een kwartier bezorgd, geweldig!

Angelic
14 abril 2022

Heerlijk als altijd! Snelle bezorging!

Sumadinac
11 abril 2022
catiusca peny
10 abril 2022

eten was lekker niet teveel vet . patat waren vers . en kwam precies op tijd . weer goede service luxor :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
10 abril 2022

Het eten hier is heerlijk

Angela
9 abril 2022

Spareribs veelste zout waren eigenlijk niet te eten zou zout

Cielo
9 abril 2022

Altijd super lekker en snelle bezorging.

H.W.
9 abril 2022

ze waren perfect,en snelle bezorging. ga zo door.

Angie
8 abril 2022

Bestel al jaren bij Luxor. Heerlijk vers eten en bij levering altijd nog warm

Jeroen
8 abril 2022

Ontzettend lekkere spareribs! De hot variant is niet zo overheersend heet als bij Spare Rib Express, en tegelijk ook een beetje zoet. Al met al daarom veel lekkerder. Je moet wel opletten dat er veel kleine stukjes bot in zitten. Maar dat hoort ook een beetje bij de beleving van spareribs eten. We gaan beslist weer hier bestellen!

a.
5 abril 2022
Remi4
4 abril 2022
U.J.A.
4 abril 2022
Ismail Chalabi
2 abril 2022

Bedankt voor de sparibs het was heerlijk

Donats
28 março 2022

The best!

W. Kepel
28 março 2022
Charetti
27 março 2022
Vivien Lima
27 março 2022

Luxor stelt me nooit teleur met hun spareribs en de nieuwe optie om rijst erbij te kiezen is ook heel fijn. Ik had extra aardappelschijfjes. Die komen wel vaker helemaal nat en slap aan. Dat vind ik het enige minpunt. Kwa bezorging.. het was zaterdagavond dus ik snap dat het wat drukker is en langer kan duren. Maar in dit geval duurde het een half uur langer dan zelf aangegeven dus ik heb 1 1/2 op m’n eten gewacht. Verder keep up the good work.

Stuik
26 março 2022

Lekker eten. Netjes op tijd bezorgd Wel prijzig gezien de hoeveelheid en de smaak het geld echt waard

Marlon
23 março 2022

Altijd lekker! En supersnel😎

Judienne
20 março 2022

Heerlijk

Niko
20 março 2022

Ok

Jomar
18 março 2022

Jammer genoeg waren de schijfjes heel erg vettig, zo vettig dat mijn dochter er misselijk van geworden is.

Amorica
16 março 2022
Hoed
15 março 2022
R
15 março 2022

De spareribs zelf waren top, helaas waren de aardappelschijfjes slap en er zaten geen kruiden op.(zout en/of peper) had een pita broodje bij besteld maar deze waren zij helaas vergeten

Mandy
13 março 2022
Lenny
13 março 2022
Peter Kramer
13 março 2022

Menu's voor afhalen besteld via website. Bij afhalen worden de aardappelschijfjes nog gebakken zodat je ze warm mee krijgt. Staat netjes vermeld bij de balie en slim. Ondanks dat ik 10 minuten later aankwam dan de aangegeven tijd had ik dus nog een warme maaltijd. Goede service. Fijn personeel.

Ilias
12 março 2022
Percy
9 março 2022

Super zoals altijd ,beste in rotterdam en omstreke voor spareribs

Sloof
6 março 2022

Vroeger dan verwacht en weer erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pieter posthumus
5 março 2022

Gewoon lekker

M
4 março 2022
Richard
4 março 2022

De sla was wat zuur van de Turkse pizza

E
27 fevereiro 2022

Malse spareribs, goed van smaak. Snelle bezorging en beleefde bezorgers. Luxor blijf zo doorgaan, jullie zijn mijn favoriet!!!

Sue
24 fevereiro 2022

Heerlijkkkkk!!!

Robert Frijters
24 fevereiro 2022

Kom al dik 20jaar bij jullie altijd goed

Gabri lopez
22 fevereiro 2022

Toptent! Altijd super service, vriendelijke personeel en lekker warm bezorgd

Fabiënne
22 fevereiro 2022

Vriendelijk, snel & lekker

Vermeulen
20 fevereiro 2022

2 uur na bestelling bezorgd is te lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

priscilla
20 fevereiro 2022

eten was super lekker en gewoon nog goed heet 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amy
18 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk en warm!

Paticis
17 fevereiro 2022

Eten was echt lekker en genoeg. Heel fijn dat saus apart in dichte zakjes zat.

Eva
13 fevereiro 2022

Smakelijk en VOLDOENDE.Alles is lekker opgegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

tadiwa
13 fevereiro 2022
Lou
12 fevereiro 2022

Was weer lekker, smaak is elke keer hetzelfde!!! Top!

Danilo
7 fevereiro 2022

Normaal neem ik lams dacht laat me keer de lams special nemen met paprika, champignons waren donker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danilo
7 fevereiro 2022

Normaal neem ik lams dacht laat me keer de lams special nemen met paprika, champignons waren donker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ahora
6 fevereiro 2022

Kan beter

Christel
2 fevereiro 2022

Zeer tevreden en heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jo
1 fevereiro 2022

Heerlijk zoals altijd

Sam
1 fevereiro 2022

Altijd suupergoeie kapsalons en snelle bezorging! Toptent!

Heerlijke spareribs
31 janeiro 2022
Michel Heuperman
31 janeiro 2022

Het eten was lekker Alleen de aardappelen helemaal slap daarop moet nog wat opgevonden worden ) .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RChaarr
30 janeiro 2022
Nikki
30 janeiro 2022

Heerlijk ! Zoals altijd .. is het 35 min rijden ALTIJD waard !

Stefan
29 janeiro 2022

Snelle bezorging en zoals altijd perfecte ribs.

Robert Frijters
29 janeiro 2022

Was weer super bedankt allemaal toppers

Ann
26 janeiro 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd

Cor van daele
24 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgt

Sue
24 janeiro 2022

Jullie spareribs vind ik de best, lekker warm juicy mals fingerlicking. Maar jullie aardappelschijfjes moeten aan gewerkt worden. Het lijkt op schijfjes die of lang hebben gestaan en opnieuw gebakken. Gewoon niet goudbruin, maar ouwelijk en knapperig of slap. Maar de kleur is vaak niet geelgoud. Jammer, voor de rest bezorgtijd top snel en spareribs geen klachten. Bak jullie schijfjes vers en niemand kan jullie wat maken. Ik bestel als sinds jullie bestaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shuhainy
24 janeiro 2022
Johny
23 janeiro 2022
Johny
22 janeiro 2022

Heerlijk 👌🏻

N.V.T.
19 janeiro 2022

Super lekker hmmmmmmm

Chico
18 janeiro 2022

Beste spareribs van Rotterdam! Vlees valt van het bot en dan weet je dat hij orgi is!!

Marian
16 janeiro 2022

De kalfspareribs zijn geweldig. Kom helemaal uit Zevenkamp want jullie zijn de beste!!!!

Annelies Sloof
16 janeiro 2022

Zoals altijd erg lekker en optijd gebracht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jami
16 janeiro 2022

Eten kwam telaat.

Duijts
15 janeiro 2022

Altijd super lekker

Elburg
15 janeiro 2022
Alicia
9 janeiro 2022

Heerlijke spareribs en shoarma gegeten. Met uien-tomatensaus bij de shoarma ook echt een aanrader.

Anoniem
9 janeiro 2022

Even lekker als eerst😋

YoYo
8 janeiro 2022
Kelly b
8 janeiro 2022

Eten was koud en bestelling duurde heel lang

A
8 janeiro 2022
F. Jansen
8 janeiro 2022

Misschien een idee om van die citroendoekjes om de handen mee schoon te maken, bij spare rib bestellingen te doen?

Kimmberly-ann
8 janeiro 2022

Moest best lang wachten op bestelling van 2 kapsalons nou begrijp ik dat het best druk kan zijn op vrijdagavond. Maar het is dan wel jammer als je eten dan ook nog eens koud is terwijl je op 10 minuten rijden woont. Heel jammer want bestellen hier best vaak maar laatste tijd alleen maar slechte ervaringen.

E.W.C. Lanser
8 janeiro 2022

Heerlijke en warme spare ribs met lekkere rijst en een salade, aardig personeel en een nette zaak

Nvt
6 janeiro 2022

Goed zoals altijd!

Saïd
6 janeiro 2022
Toppie
5 janeiro 2022

Servetjes zou wel en uitkomst zijn

V Driel
4 janeiro 2022
Ouwehand
1 janeiro 2021

Heerlijk!

Robert Frijters
29 dezembro 2021
S
28 dezembro 2021

Spareribs saus was veel te zoutig en te veel koriander smaak. Niet lekker

Jenny
28 dezembro 2021

Heerlijk zoals altijd. Alleen pech met de salade. Of het is niet vers of het zit er niet bij. Jammer

Anoniem
24 dezembro 2021

Top.

Sloof
24 dezembro 2021

Was heel goed verzorgt

Maurine
20 dezembro 2021

Was weer lekker, alleen de bakjes waren allemaal geplet.

Gilbert
17 dezembro 2021
Emanuel Efrem
16 dezembro 2021
Jasmine
13 dezembro 2021

Altijd heerlijk eten bij Luxor :), bezorging was ook snel!

May
12 dezembro 2021

Beste spareribs die ik ooit heb gegeten. Smaak is goed vlees valt van het bot. Zeer vriendelijk personeel en je krijgt lekker veel spareribs. Spareribs gemengd is een goede keuze. Groot is genoeg voor 2..

Duijts
11 dezembro 2021

Jammer dat de aardappelschijfjes erg zacht waren en niet knapperig verder was alles weer top

Willem Vermeulen
6 dezembro 2021
Annelies Sloof
5 dezembro 2021

Ben beter gewend weinig sparring 1.5 Maar en erg slappe aardappelschijfjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ursula
4 dezembro 2021

Het eten was super lekker om je vingers bij af te likken dat moest wel want er waren geen servetten bij ;) vriendelijke bezorger.

Mamita
3 dezembro 2021

Ik ben tevreden

Anoniem
2 dezembro 2021

Heb al super vaak besteld, alleen jammer dat patat soms koud is anders zeker 5 sterren van mij top eten💯!

Frijtersrobert@gmail.com
28 novembro 2021

Toppie mannen kom al dik 15jaar bij jullie altijd goed

Ed
27 novembro 2021

Eten was heerlijk

Adam
26 novembro 2021

Echt lekker 👌

Monique Nijhuis
26 novembro 2021

Heerlijke malse spareribs, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Ian
21 novembro 2021

Goede ribs en warm bezorgd. Wel Duurde lang om mijn eten te ontvangen..

Aangegevn dat ik mijn eten om 18:15 wou hebben en het kwam mooi op tijd! Jullie rijst is ook zeer goed bevallen moet ik zeggen!!
20 novembro 2021
Gilbert
19 novembro 2021

Was niet erg warm het eten.

Annelies Sloof
14 novembro 2021

Altijd goed en netjes op tijd lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.L
13 novembro 2021
Bryan
12 novembro 2021

Snel bezorgd en lekker eten. Vooral de aardappelschijfjes zijn heerlijk zacht! En de spareribs erg lekker!

Sisi moora
11 novembro 2021

Ik heb vandaag spareribs gehad met rijst! Was even twijfelen of het wel lekker zou zijn maar jullie rijst is heeerlijk! Even wat anders dan de standaard aardappel schijfjes wat jullie altijd jaren hebben gehad! Ga zo door!

Ronald
9 novembro 2021

Was weer prima

Alwin
8 novembro 2021

Iets meer saus verder was perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zz
8 novembro 2021
Geheim
7 novembro 2021

Lekker, warm en op tijd. Heb al vaker besteld en ga dat nog wel jaren doen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N.V.T
6 novembro 2021
Nvt
6 novembro 2021

Goed zoals altijd en snel bezorgd! Ik blijf hier klant 👍🏻

Ferry de Vries
6 novembro 2021

Sparibs en shoarma waren top. Alleen de gebakken aardappeltjes waren niet te eten en hebben we ook weggegooid.

Lesley
5 novembro 2021

Het eten was lekker, goed vaak smaak en prima porties. Echter wel iets langer moeten wachten op het eten dan aangegeven bij de afhaaltijd.

Gilbert
5 novembro 2021
Robert Frijters
4 novembro 2021

Kom al ongeveer 15 jaar bij jullie begonnen met de spareribs hahaha daarna kapsalon broodje kipfilet of bakje lekker hoor nooit problemen gehad hoor met bezorgen moet je geduld hebben ja het is het waard goeie gasten altijd bereikbaar dus no wordt groetjes mannen en mischien vrouw groetjes brielselaan 136b top zaak

Cati
4 novembro 2021

Aardappelschijfjes waren droog niet te kauwen , dat was wel jammer dit keer .

Jessica van drunen
4 novembro 2021

Vriendelijk personeel! Had mijn bestelling afgehaald en dat beviel weer prima zoals altijd! Till next time!

Ton van der Pluijm
2 novembro 2021
Fred
1 novembro 2021

Als je een keuze kunt maken hoelaat de bestelling bezorcht kan worden. Zou het fijn zijn als dat ook gebeurd. In mijn geval was het Zondag 31 oktober 2021, 16:18 de bestelling geplaatst met Bezorgtijd: 18:30. De bezorger stond rond 17:00 voor mijn deur met de bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Don
31 outubro 2021

Mijn bestelling was prima op temperatuur en alles klopte, inhoudelijk en de hoeveelheid heeft me zeker gevuld. Daarentegen vond ik de spareribs alleen flauw qua smaak en de aardappelschijfjes waren helaas niet krokant gebakken. En ook de bijgevoegde salade vond ik niet lekker smaken. Hoop dat jullie wat aan mijn review hebben. Heel veel succes in de toekomst!!

Katja
31 outubro 2021
Ronald
31 outubro 2021

Was weer lekker.... goeie hoeveelheid .. En prima bezorging.

danny
29 outubro 2021

was deze keer niet zo goed geen goed mals vlees en veeel te veeel marinade kwaliteit gaat achteruit prijs gaat ten opzichte van laatste drie jaar met 25% ophoog

Anoniem.
29 outubro 2021

Super lekker.

Martinaida
28 outubro 2021

Ribs zacht top goede smaak als het aan mij laag bestelde ik elke dag elke week of zo. Heerlijk heerlijkkkkkkkk. Top