Beoordelingen van Luxor Spareribsline Rotterdam

Recente recensies

5.0
Nvt
29 februari 2024
Bernard
28 februari 2024

Duidelijk gevraagd geen komkommer, we kregen toch komkommer en veel! En we bestellen vaak bij jullie en het is eigenlijk altijd lekker, maar vandaag was het qua smaak ook nog flauw. Heel jammer!

Chivaro
28 februari 2024
Vuijk
26 februari 2024

Was heerlijk super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
25 februari 2024
Ghinea Mihaela
20 februari 2024

Lekkere spareribs maar duur in verhouding met wat je krijgt

Peter
19 februari 2024
Ewelina
18 februari 2024

The best ribs in town. They taste delicious every time. I recommend it to everyone

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pwter
18 februari 2024

Prima en voldoende spareribs, zowel basis als halalversie met eenzelfde marinade. Ik zou de volgende keer met verminderde marinade bestellen maar dat is een persoonlijke keuze.

Rob Koch Caroline van Oord
18 februari 2024

Zeer goed perfecte bezorging TOP!!!!!

fabri bortolozzo
18 februari 2024
Esmeralda
18 februari 2024

Binnen 15 minuten bezorgd vanavond. Altijd goed eten👌🏼

M van Laaren
15 februari 2024

Bij de mix grill was de kip aan de droge kant. Smaak was prima. Spareribs mogen minder zout zijn. Had wel de hot versie pittiger verwacht... Zou ik weer bestellen? Ik weet het nog niet... Zou ik het een ander aanraden? Ja hoor. Smaken verschillen nu eenmaal...

Hutsefluts456
14 februari 2024

Smaak, snelheid en service goed. Helaas was alleen de shoarma bijna koud 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
13 februari 2024
Petra
10 februari 2024

Was weer als vanouds heerlijk , goede services , veel en heerlijk warm . Voor ons is er maar 1 spareribs koning en dat zijn jullie . We komen uit het oude Rhoon en zelfs uit Oud Beyerland maar niemand kan tippen van jullie spare ribs .

Adam
10 februari 2024

Always soo good

Chivaro
7 februari 2024
Nancy
7 februari 2024
Royer
7 februari 2024
Geelhoed
4 februari 2024

Ik had net zoveel spareribs als mn vader terwijl ik een grote spareribs had en hij een kleine :')... Gelijk de laatste keer dat ik hier besteld heb.

Joan
3 februari 2024

Super!

Peter
1 februari 2024

de aardappelschijfjes waren iets minder want er zaten er 4 tussen die nog niet helemaal gaar waren maar voor de rest was het weer heerlijk genieten van mijn verslaving.

Ewelina
30 januari 2024

Delicious ribs, great rice and potatoes and delicious salad. Fast delivery, I recommend it to everyone

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
29 januari 2024

Super lekker gegeten… spareribs beste ever 👊. Vriendin vond de kips schotel ook perfect. En alles super snel bezorgd .goed verpakt en heerlijk warm

Peter
28 januari 2024
DM
28 januari 2024
Gladys
28 januari 2024

Wij bestellen hier graag. We zijn nog nooit teleurgesteld. De kwaliteit is goed, het is altijd warm en het is altijd snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
28 januari 2024

Weinig marinade gevraagd… maar het was net alsof ik marinadesoep erbij kreeg 😵‍💫 Verder was het prima. Maar elk stukje vlees schoonmaken is gewoon niet prettig

Agnes
26 januari 2024

Toppers 👍

Manfret Polstra
24 januari 2024

Prima als altijd

Emanuel
19 januari 2024

Super lekker eten Goed op tijd bezorgd

Peter
17 januari 2024
Axelene
16 januari 2024
Rene Schutten
13 januari 2024

Op de afgesproken tijd stond het eten klaar. Goede prijs kwaliteit. Nette keuken.

Peter
11 januari 2024

perfect zo als altijd

Michelle
11 januari 2024

Friet was afgekoeld.

Miranda
8 januari 2024

Prima kwaliteit en snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.

Gideon
8 januari 2024
Ronald
6 januari 2024

Heerlijk zoals anders Schijfjes aardappel kunnen.iets krokante Misschien andere zakjes nemen..met gaatjes

C.van Bokkem
3 januari 2024

Spareribs & shoarma waren weer heerlijk. Dit keer opgehaald in de zaak. Netjes op tijd klaar zoals aangegeven. In de zaak zag het er netjes uit en er waren ook wat mensen aan het eten.

Michel
2 januari 2024
Janela Pereira
30 december 2023
Kenzo
29 december 2023

Ben al jaren klant en geen een keer teleurgesteld!! Wel eens iets verkeerd gehad maar hun lossen het ALTIJD op, ook in de zaak altijd vriendelijk en een schone zaak!

Cora Smit - Rook
27 december 2023

De bezorger was mooi optijd. Het eten was heerlijk zoals altijd. Complimenten voor jullie allemaal. Ga zo door. Groeten van Ron en Cora .

Chris Kardux
27 december 2023
Johan
26 december 2023

Zijn de beste in Rotterdam en omstreken.

Elouise
22 december 2023

Zoals altijd HEERLIJK!!! Beleefde bezorgers. Heel netjes vergeten salade na geleverd! Dankjewel. Jullie zijn TOPPERS!

Damian
21 december 2023
Cj
13 december 2023
angelique
12 december 2023

Super lekkere spareribs.

John Pieter Zvandaziva
10 december 2023
Angelique
10 december 2023

Spareribs van Luxor zijn altijd goed. Eerste keer dat we wat langer moesten wachten op onze bestelling. Ondanks dat , wachten we gewoon , zonder te gaan bellen. Toppie

Monique Janssen
9 december 2023

Netjes op tijd en de spareribs waren heerlijk,ik raad Luxor aan

Stijnen
7 december 2023

Julie zijn nu eenmaal de beste, altijd goeie kwaliteit

rob nijhoff
6 december 2023

ik vond het niet lekker er komt geen 2e keer

Lujeidion Victor
6 december 2023

Altijd lekker 👍🏽 vergeet mijn naam niet

kevin
3 december 2023

bezorging duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PIOTR
2 december 2023

Met betrekking tot kwaliteit is er niks verkeerd mee gegaan maar het door de koerier geleverd etentje was koud waardoor ik dikke gesprek met mijn vrouw heb gehad .

Micks
2 december 2023

Het eten was lekker, Bezorger vriendelijk. Het eten was netjes gepresenteerd.

janela Pereira
29 november 2023
Karin
24 november 2023
Barry
19 november 2023

Beste en lekkerste kipsaté van Rotterdam.

Antje
19 november 2023

Was weer erg smakelijk, fijne bezorger.

Nvt
16 november 2023

Ik heb hier al tientallen keren besteld en altijd is het lekker!

Onno
15 november 2023
a.kortenbout
13 november 2023

heb al 2x om een menulijst bij de bestelling te doen gevraagd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
12 november 2023

Het was weer toppie

Frank
12 november 2023

Ik snap niet dat als ik iets op kom halen dat ze dan pas de aardappel gaan maken . Als je een tijd afspreekt hou je je daar aan . Dus nu had ik wel warme aardappel maar lauwe nuggets

Stijnen
8 november 2023

Altijd goed

Rilana marwa
8 november 2023

Ik heb geen drinken gekregen

Laura van Noort
6 november 2023

De spareribs was weer super lekker,is onze favoriete zaak om eten te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sparreboom
5 november 2023

Spare ribs waren goed maar de aardappeltjes niet te eten zo slap

Marelyn
4 november 2023

De aardappelschijfjes waren vettig en niet goed gebakken, dit keer was het vlees te droog.

Stijnen
3 november 2023

Super

Jacqui
1 november 2023

Voor het eerst een menu besteld en ben uiterst tevreden. Eten was zalig en warm en de bezorging was snel. Ga hier zeer zeker vaker bestellen.

Kiki
31 oktober 2023
Winoth
27 oktober 2023

Bakje shoarma was heerlijk. Goeie tip bij afrekenen om nog een pita te nemen.

Gideon
26 oktober 2023

Spareribs hot echt een aanrader. Goed bereid en erg lekker

Ruud Zeitzen
25 oktober 2023

Eigenlijk vervelend die mailtjes om na je bestelling de bestelling te beoordelen als alles goed is; als er iets niet goed zou zijn moet men gewoon de telefoon pakken om dit eventueel terug te koppelen zodat er misschien een terugkoppeling of een actie vanuit jullie (Luxor) hier uit voort kan komen.Er kan altijd iets mis gaan maar mijn ervaring is altijd als er iets mis is dit veel negatiever in een review word neergezet en zo ook wordt gelezen.

Piet Pols
22 oktober 2023

Helaas ontbrak de door mij bestelde salade bijna mijn bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter posthumus
21 oktober 2023

Gewoon Lekker

martin leening
20 oktober 2023

Top het eten en de bezorging

M Polstra
16 oktober 2023

Beste kapsalon van zuid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a.kortenbout
16 oktober 2023

het was van prima kwaliteit alleen vond ik het pitabroodje niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AngeZorg
15 oktober 2023

Lekker, zoals altijd

H. Roulaux
14 oktober 2023

Mega!

Wesley
14 oktober 2023

Bezorging duurde 90 minuten

Richard
13 oktober 2023

I regret not trying this restaurant out as soon as I moved here. Delivery was ok and reasonable. I enjoyed the food and servings for my order. Personally, I found the ribs a bit on the salty side but it is only based on my taste and not a drawback. Just take more rice or bread with each bite of the ribs. There is no reason not to try it. Finger licking good! I would definitely try out the other dishes on the menu in the future!

Pieter posthumus
12 oktober 2023

Net als de spareribs waren deze keer de kapsalons van uitstekende kwaliteit.

Lantje
11 oktober 2023
Ana
9 oktober 2023
Anthony
7 oktober 2023
Anoniem
3 oktober 2023
Junior
1 oktober 2023

Was gewoon goed en lekker

Chris
1 oktober 2023

Goede kwaliteit eten , en altijd een snelle bezorging

E van der Winkel
30 september 2023

Uitstekende kapsalon gegeten. Snel bezorgd.

Annie
29 september 2023

Erg lekker met voldoende marinade. Echter, de hot variant is veel te mild. Deze mag echt wel heter hoor.

Nathalie
28 september 2023

Beste ribben en marinade ooit

Kooijman
25 september 2023