Beoordelingen van Luxor Spareribsline Rotterdam

Recente recensies

4.0
Remco
gisteren

Al jaren klant altijd goed

Andre
gisteren

Super lekkere malse sparibs en de aardappelschijfjes bakken ze netjes af bij aankomst om af te halen echt een aanrader.

X
2 december 2022

Te veel kruiden en Ketchap gebruikt. Misschien wat meer initiatief nemen om vlees grondig schoon te maken en vet verwijderen. Laatste keer..was echt niet lekker

Sitmar
2 december 2022

Eten was koud.

E
29 november 2022

Eten was nagenoeg koud bij bezorging aan huis.

DaveS
28 november 2022

We bestellen al een aantal jaar en tot nu toe is het nog niet slecht geweest en de bezorging altijd zoals gewenst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
27 november 2022

Heerlijke malse goed gekruide spareribs. Aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucille
26 november 2022

Altijd lekker!

A.
20 november 2022
Willem Geertse
19 november 2022

Heerlijke spareribs

Jan Timmers
16 november 2022

Maaltijden afgehaald voor een bedrijfstraining: eten was erg goed en alles was nog steeds warm op het moment dat we gingen eten. Prima!

Niko
13 november 2022

Ok

Vlaardingen
12 november 2022

Spareribs zijn werkelijk Te heerlik voor woorden. En die Zoete saus en de geur adembenemend. Haha

Hen
12 november 2022

Anderhalf uur moeten wacht best wel lang

Jettie
10 november 2022

Mijn bestelling was niet compleet, gebeld naar luxor en dit werd meteen in orde gemaakt. Ook nog een blikje drinken gratis gehad vanwege de fout. Top afgehandeld!! 5 sterren voor klantvriendelijkheid.

A.
7 november 2022
Lea Lubeck
6 november 2022

Wat was het weer zalig. De beste spareribs zijn toch van Luxor. Vlees valt zo van het bot, en lekker warm.

Bjorn
6 november 2022

Bestelling was iets trager dan voorzien, toen ik hiervoor contact nam werd ik vriendelijk verder geholpen en dat de koerier op 3 minuten was voor de levering. De kapsalon was erg lekker. De gebakken aardappel schijfjes waren erg lekker en niet overdreven veel kaas, net goed ! Zeker een aanrader.

Michael
5 november 2022

het duurde best lang 45 Mins.

Anoniem
5 november 2022

Shoarma, uiensaus en knoflooksaus was heerlijk.

K.M.
3 november 2022

Top service! Waren de sausjes vergeten en nog voordat we gingen eten werden deze na bezorgd! Eten en bezorgtijd overall prima!

Wesley
2 november 2022

Altijd goed beste Spareribs van Rotterdam

Edric
31 oktober 2022
niko
31 oktober 2022
Roland
30 oktober 2022

De aardappelschijfjes waren te lang doorgebakken. Spareribs waren zoals gebruikelijk lekker.

Frans
29 oktober 2022

Heerlijke spareribs nooit geen klachten

Van Bokkem
29 oktober 2022
Cj
28 oktober 2022
Dawid
22 oktober 2022
Misha
22 oktober 2022

Sperips was lekker maar pataat was olie olie. Zelf met keuken rol kon ik niet al de olie eruit kunnen halen. Is de eerste keer dat ik dit mee maakt met luxor. In al die jaren die ik had besteld. Zelfs al het druk is mag fit niet gebeuren. Want ik ging wachten voor bieuwe pataat en alsnog waren ze helemaal met olie. Niet normaal. Maar ja hoo dat dit de eerste en de laatste is.

Sebastian
21 oktober 2022
Migi
16 oktober 2022

Nog steeds de nummer #1 met Spareribs

Fabio
16 oktober 2022

Altijd goed, kan nooit klagen. Super kwaliteit!

Angela
15 oktober 2022

Eten was erg lekker

Nvt
15 oktober 2022
.
15 oktober 2022
Jo Martis
15 oktober 2022

Spareribs miste een beetje de smaak van gemengd. Het leek wel 1 smaak. Wel jammer, ik wilde gemengd. Verder wel een goeie smaak. Aardappelschijfjes waren niet lekker. Helemaal niet goed gebakken en papperig. Dat was jammer.

Wendy
13 oktober 2022
H. Appel
9 oktober 2022

Spareribs zeer goed (zoals altijd), maar de patatschijfjes waren drijfnat en konden zo de prullenbak in. Komt omdat het plastic tasje wordt dichtgeknoopt waardoor de warme damp uit de patat niet weg kan. Dit gebeurd helaas te vaak Luxor!

Groeneweg
8 oktober 2022

Kwaliteit van het vlees was erg goed. Echter vond ik dat er veel te veel marinade in de schotel van de spareribs was gedaan, hierdoor vond ik de spareribs echt niet lekker meer. Ook de aardappelschijfjes bij de schotel waren nog rauw.

N.
7 oktober 2022
R
4 oktober 2022
Bv
3 oktober 2022

Weer prima!

n
2 oktober 2022
L.B
30 september 2022
Manuela
27 september 2022

Zoals altijd erg lekker :)

vaste klant
22 september 2022

Lange was dit keer small en de saus was erg weinig en erg zout. Ben ik niet gewend.

Denise
22 september 2022
tisha
21 september 2022

Heel snel en lekker

arno dedert
18 september 2022

hebben meer dan anderhalf uur gewacht en de saus en salades zijn niet bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aris Martis
18 september 2022

Eten was lekker maar ze waren me drinken en saus vergeten de bezorger zegt vervolgens ja ik kom terug hij is nooit terug gekomen

Hsu Sun
18 september 2022
Jenny
17 september 2022

Heerlijk zoals altijd. Ondanks het weer, een zeer vriendelijke bezorger.

Lindsey Verheij
12 september 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten! Beste spareribs van Nederland!!!

Kimmberly-ann
10 september 2022

Het was weer verschrikkelijk lekker! Moesten wat langer dan normaal wachten maar vanwege de regen was dit te verwachten. Vriendelijke bezorger en het eten was warm. Patatjes waren nog heet zelfs. Top!

Ray
10 september 2022

Heerlijk gegeten weer! Zeker de favoriet als het gaat om kwaliteit en service ;)

cornelis martinus leonardus turkenburg
8 september 2022
Groeneweg
7 september 2022

Wij zijn vaste klanten. Het eten is altijd lekker. De bezorgers zijn altijd heel aardig. De service ook prima, want hadden een grote kapsalon niet gehad. Even gebeld en werd wederom snel weer bezorgd. Plus excuses, en gratis frisdrank.Nou luxor prima hoor.

Brain
5 september 2022
Ah duits
4 september 2022

Spareribs goed wel veel saus Aardapelschijf te zacht Verder prima hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
4 september 2022

Super Goed net als altijd.

Dave
3 september 2022

Heerlijke spare ribs en bezorging altijd netjes

Michel
3 september 2022

Het was super lekker, helemaal niets mis mee..

Derk
3 september 2022

Zoals altijd weer goed eten!

Esther
1 september 2022
Djai
1 september 2022

Heerlijk eten goede service

Wendy
31 augustus 2022

Spareribs waren heerlijk. Aardappelen wat vettig.

René
30 augustus 2022

De bezorging was perfect! Het eten was heerlijk!!

Manuela
29 augustus 2022

Super lekker eten hele goede kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane
29 augustus 2022

Super lekker! Personeel tops.

Emanuel
26 augustus 2022
Adam
26 augustus 2022

altijd lekker

Lennart
21 augustus 2022
F.Veth
20 augustus 2022

Bezorger excuseerde zich al voor door elkaar geschud eten en zei erbij dat het ook haast niet anders kan met zo een afstand ( we bestelden hier al jaren en nooit deze problemen) daarnaast vonden wij deze keer het vlees erg droog en bijna geen marinade saus in de bakken het is flink duurder geworden dan moet je niet ook gaan bezuinigen op hoeveelheden

Manuela
16 augustus 2022

Was echt heeeeerlijk!! Mijn complimenten en goed dat de sla nu apart zit 👌🏽 Snal bezorgd ook.

Juan
15 augustus 2022

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
14 augustus 2022

De bestelling zeer snel geleverd en de kwaliteit weer top!

Ron
13 augustus 2022

Netjes geholpen en altijd super spareribs. Saus is wat machtig maar ik vind het heerlijk.

Eli
12 augustus 2022

Jaren geleden ooit besteld was toen echt heerlijk. Gisteren besteld had totaal geen smaak.

Pieter posthumus
8 augustus 2022

Zoals altijd lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiff
7 augustus 2022

Harde frietjes

Tanya
6 augustus 2022

De lekkerste spareribs van Nederland.

Juli
6 augustus 2022

Shoarma was droog

Giovanni
2 augustus 2022
A
1 augustus 2022
Guddens
31 juli 2022
Barend
31 juli 2022

Snel geleverd en lekker gegeten. Had spareribs zoet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
31 juli 2022

Goede kwaliteit en snelle bezorging 🤙

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elissa
31 juli 2022
Ramon
23 juli 2022

Niks te klagen over de kwaliteit, top! Marinade ook heerlijk

Kim
21 juli 2022

Kwaliteit eten is altijd goed. Voor de 2e keer achter elkaar de kaas op de Turkse pizza met döner vergeten. Vlees dit keer ook heel erg weinig. Jammer.

Monteiro
19 juli 2022
Carla
19 juli 2022

De spareribs waren prima. De kipfilet drassig. De shoarma mocht geen shoarma genoemd worden en smaakte echt nergens naar. De Knoflooksaus was zuur... En de gebakken aardappelen waren één kleffe plak. Heel jammer 25 euro weggegooid. Ik bestel niet meer..

Malie
18 juli 2022

Super lekker!

Sharon
15 juli 2022

Eten was lekker echt aan te raden

Jerry Simons
15 juli 2022

De kapsalon die we kregen was niet goed. De aardappelschijfjes waren hard en nat van het vet. Ook lag er een laag vet op de bodem van de bakjes. We hebben de helft moeten weggooien.

Tineke
14 juli 2022

Beste shoarma van Rotterdam!!

Inge
13 juli 2022

Lekker! Slaatje, aardappelen en rijst beide lekker. De spareribs lagen in een saus die naar mijn smaak te intens was ingedrongen, hou persoonlijk meer van "drogere" spareribs. Desondanks heerlijk gegeten hoor!.

E.W.C. Lanser
12 juli 2022

Heerlijk eten van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs en een nette en beleefde bezorging

Heymansstraat
11 juli 2022
lekker eten
8 juli 2022

prima ,lekker

E
7 juli 2022

Eten was heerlijk en de bezorging was sneller dan verwacht! Eten kwam super warm aan

Maria
6 juli 2022
Co
4 juli 2022

heerlijk

Lea Lubeck
4 juli 2022

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
3 juli 2022

Keurig op tijd geleverd. Goed warm en smakelijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora Smit - Rook
3 juli 2022

Mijn man en ik komen al jaren bij Luxor Spareribs Rotterdam. Gisteren (zaterdag 2 juli) weer een bestelling gedaan. Het was weer heerlijk zoals altijd. We raden Luxor echt iedereen aan. Vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Kim
2 juli 2022

Spareribs waren aan de droge en flauwe kant door het ontbreken van de marinadesaus die er normaal gesproken rijkelijk overheen gegoten is. Jammer, zijn wij niet gewend. Regelmatige afnemer, voor veel bewoners.

Anchenisse
1 juli 2022

Wauw wat fijn om zo een malse en heerlijke spareribs te eten! Smaak was geweldig bedankt!

Santos
29 juni 2022
Jose
26 juni 2022

Snel en netjes geleverd,,, het was lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie van Vugt
26 juni 2022

Altijd de beste spareribs en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniceto
26 juni 2022
Dery
26 juni 2022
Sha
26 juni 2022

Heerlijk gegeten! Niks veranderd aan de smaak! Echt een aanrader

Ericgordijn
25 juni 2022
Marianne
25 juni 2022

De beste van Rotterdam!!!

Yugo
24 juni 2022

Top jonges ga zo door

Grachi
24 juni 2022

Het was lekker nog warm beste smaakt

Juli
23 juni 2022

Spareribs smaakte niet echt lekker en de gebakken aardappeltjes waren lauw

R.Frijters
21 juni 2022

Kom al dik 20 jaar bij jullie nooit een probleem gehad ofzo kan altijd gebeuren toch wij zijn allemaal zeer tevreden nog steeds groetjes allemaal daar toppers. brielselaan 136b

Charlette
18 juni 2022

De laatste tijden is de spareribs een teleurstelling. Teveel echt teveel vet je krijgt gewoon de neiging om die hele bak weg te gooien. Dit is al een poosje en is niks veranderd slechte kwaliteit van spareribs. Had een aantal maanden niet bestel, vandaag weer bestelling gedaan en wat krijg ik weer een bak vol spareribs met meer vet dan vlees echt niet te vreten. Sorry voorlopig ga ik niet meer bestellen.

Wendell
17 juni 2022

Goede service netjes te woord gestaan aan de telefoon. Eten was warm bij aankomst en de bezorger was erg klantvriendelijk. Excuses dat ik geen kleingeld had om een goede fooi te geven maar ik bestek snel weer. Mvg Wendell

Priscilla
12 juni 2022

Ondanks dat ik maar een paar straten van het restaurant vandaan zit, duurde het toch nog ruim een half uur voor de bezorging nadat ik een bericht had ontvangen dat het onderweg was. Spareribs waren lauw, maar wel lekker mals en redelijk op smaak. De gebakken aardappeltjes waren nog rauw van binnen. Ik vind het zeker achteruit gegaan tov een paar maanden terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
11 juni 2022

Spareribs waren heerlijk mals. Goede en vriendelijke service.

Van Roon
3 juni 2022

De salade in de Turkse Pizza was voor ons niet lekker , zaten augurk en zure paprika's in , ze waren ook slap. De spareribs waren hot besteld , maar dat waren ze niet . Wel snelle bezorging. Maar voor ons geen Luxor meer , duur en minder kwaliteit.

Paul
28 mei 2022

Prima

Corry
27 mei 2022

Niet helemaal tevreden we hadden gevraagd of ze aardappels wat meer wilde door bakken . Helaas was dit niet zo. Spareribs waren heerlijk.

Nvt
26 mei 2022

Het was weer lekker!

Roxy
23 mei 2022
Mirol
23 mei 2022

Lekkere kapsalon afgehaald en werd superr netjes geholpen! Altijd vriendelijk aan de kassa

John de Groot
22 mei 2022

Geen salade en ook geen saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
21 mei 2022

Was weer heerlijk, loei heet en met een kwartiertje bezorgd door een vriendelijke bezorger

Quinten
20 mei 2022

het duurde iets te lang ookal had ik gezet zo snel mogelijk maar maakt niet zo veel uit het eten was heel lekker

't Hadr
19 mei 2022

Bah.

Lindsey
17 mei 2022

Het was heerlijk ! Zoals altijd

Pieter posthumus
8 mei 2022

Ze waren deze keer weer héél lekker

Edseline
7 mei 2022

Perfect!

Ano
4 mei 2022
Astrid
3 mei 2022

Ik kreeg m'n bestelling heel en t was lekker, ik was tevreden

Jenny
1 mei 2022

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J stuik
30 april 2022
Henk Meinderts
29 april 2022

Het was weer een superlekker spareribs menu. De beste op Zuid.

Annemarie van Vugt
28 april 2022

Altijd heerlijk mals vlees en snelle bezorging!

Sloof
27 april 2022

Altijd lekker

Omar
23 april 2022

Altijd lekker!

Samantha w.
23 april 2022

Vriendelijke personeel en heerlijk warm en op tijd bezorgt! Netjes alles apart verpakt zodat de salade en saus lekker vers blijft.. topp

Edison
23 april 2022

Ik heb groot besteld maar het leikt dat ik heb klein gehad ribs waren dun en weinig, ik hen bij mij shawarma schotel geen pita gekregen en aardappels waren nat een koud. Ik bestel wel vak hier en ik ben dit echt niet gewent.

Anoniem
14 april 2022

Bestel hier al jaren en zoals altijd heerlijk en zelfs in een kwartier bezorgd, geweldig!

Angelic
14 april 2022

Heerlijk als altijd! Snelle bezorging!

Sumadinac
11 april 2022
catiusca peny
10 april 2022

eten was lekker niet teveel vet . patat waren vers . en kwam precies op tijd . weer goede service luxor :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
10 april 2022

Het eten hier is heerlijk

Angela
9 april 2022

Spareribs veelste zout waren eigenlijk niet te eten zou zout

Cielo
9 april 2022

Altijd super lekker en snelle bezorging.

H.W.
9 april 2022

ze waren perfect,en snelle bezorging. ga zo door.

Angie
8 april 2022

Bestel al jaren bij Luxor. Heerlijk vers eten en bij levering altijd nog warm

Jeroen
8 april 2022

Ontzettend lekkere spareribs! De hot variant is niet zo overheersend heet als bij Spare Rib Express, en tegelijk ook een beetje zoet. Al met al daarom veel lekkerder. Je moet wel opletten dat er veel kleine stukjes bot in zitten. Maar dat hoort ook een beetje bij de beleving van spareribs eten. We gaan beslist weer hier bestellen!

a.
5 april 2022
Remi4
4 april 2022
U.J.A.
4 april 2022
Ismail Chalabi
2 april 2022

Bedankt voor de sparibs het was heerlijk

Donats
28 maart 2022

The best!

W. Kepel
28 maart 2022
Charetti
27 maart 2022
Vivien Lima
27 maart 2022

Luxor stelt me nooit teleur met hun spareribs en de nieuwe optie om rijst erbij te kiezen is ook heel fijn. Ik had extra aardappelschijfjes. Die komen wel vaker helemaal nat en slap aan. Dat vind ik het enige minpunt. Kwa bezorging.. het was zaterdagavond dus ik snap dat het wat drukker is en langer kan duren. Maar in dit geval duurde het een half uur langer dan zelf aangegeven dus ik heb 1 1/2 op m’n eten gewacht. Verder keep up the good work.

Stuik
26 maart 2022

Lekker eten. Netjes op tijd bezorgd Wel prijzig gezien de hoeveelheid en de smaak het geld echt waard

Marlon
23 maart 2022

Altijd lekker! En supersnel😎

Judienne
20 maart 2022

Heerlijk

Niko
20 maart 2022

Ok

Jomar
18 maart 2022

Jammer genoeg waren de schijfjes heel erg vettig, zo vettig dat mijn dochter er misselijk van geworden is.

Amorica
16 maart 2022
Hoed
15 maart 2022
R
15 maart 2022

De spareribs zelf waren top, helaas waren de aardappelschijfjes slap en er zaten geen kruiden op.(zout en/of peper) had een pita broodje bij besteld maar deze waren zij helaas vergeten

Mandy
13 maart 2022
Lenny
13 maart 2022
Peter Kramer
13 maart 2022

Menu's voor afhalen besteld via website. Bij afhalen worden de aardappelschijfjes nog gebakken zodat je ze warm mee krijgt. Staat netjes vermeld bij de balie en slim. Ondanks dat ik 10 minuten later aankwam dan de aangegeven tijd had ik dus nog een warme maaltijd. Goede service. Fijn personeel.

Ilias
12 maart 2022
Percy
9 maart 2022

Super zoals altijd ,beste in rotterdam en omstreke voor spareribs

Sloof
6 maart 2022

Vroeger dan verwacht en weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter posthumus
5 maart 2022

Gewoon lekker

M
4 maart 2022
Richard
4 maart 2022

De sla was wat zuur van de Turkse pizza

E
27 februari 2022

Malse spareribs, goed van smaak. Snelle bezorging en beleefde bezorgers. Luxor blijf zo doorgaan, jullie zijn mijn favoriet!!!

Sue
24 februari 2022

Heerlijkkkkk!!!

Robert Frijters
24 februari 2022

Kom al dik 20jaar bij jullie altijd goed

Gabri lopez
22 februari 2022

Toptent! Altijd super service, vriendelijke personeel en lekker warm bezorgd

Fabiënne
22 februari 2022

Vriendelijk, snel & lekker

Vermeulen
20 februari 2022

2 uur na bestelling bezorgd is te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

priscilla
20 februari 2022

eten was super lekker en gewoon nog goed heet 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
18 februari 2022

Het eten was heerlijk en warm!

Paticis
17 februari 2022

Eten was echt lekker en genoeg. Heel fijn dat saus apart in dichte zakjes zat.

Eva
13 februari 2022

Smakelijk en VOLDOENDE.Alles is lekker opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tadiwa
13 februari 2022
Lou
12 februari 2022

Was weer lekker, smaak is elke keer hetzelfde!!! Top!

Danilo
7 februari 2022

Normaal neem ik lams dacht laat me keer de lams special nemen met paprika, champignons waren donker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danilo
7 februari 2022

Normaal neem ik lams dacht laat me keer de lams special nemen met paprika, champignons waren donker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahora
6 februari 2022

Kan beter

Christel
2 februari 2022

Zeer tevreden en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
1 februari 2022

Heerlijk zoals altijd

Sam
1 februari 2022

Altijd suupergoeie kapsalons en snelle bezorging! Toptent!

Heerlijke spareribs
31 januari 2022
Michel Heuperman
31 januari 2022

Het eten was lekker Alleen de aardappelen helemaal slap daarop moet nog wat opgevonden worden ) .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RChaarr
30 januari 2022
Nikki
30 januari 2022

Heerlijk ! Zoals altijd .. is het 35 min rijden ALTIJD waard !

Stefan
29 januari 2022

Snelle bezorging en zoals altijd perfecte ribs.

Robert Frijters
29 januari 2022

Was weer super bedankt allemaal toppers

Ann
26 januari 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd

Cor van daele
24 januari 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgt

Sue
24 januari 2022

Jullie spareribs vind ik de best, lekker warm juicy mals fingerlicking. Maar jullie aardappelschijfjes moeten aan gewerkt worden. Het lijkt op schijfjes die of lang hebben gestaan en opnieuw gebakken. Gewoon niet goudbruin, maar ouwelijk en knapperig of slap. Maar de kleur is vaak niet geelgoud. Jammer, voor de rest bezorgtijd top snel en spareribs geen klachten. Bak jullie schijfjes vers en niemand kan jullie wat maken. Ik bestel als sinds jullie bestaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shuhainy
24 januari 2022
Johny
23 januari 2022
Johny
22 januari 2022

Heerlijk 👌🏻

N.V.T.
19 januari 2022

Super lekker hmmmmmmm

Chico
18 januari 2022

Beste spareribs van Rotterdam! Vlees valt van het bot en dan weet je dat hij orgi is!!

Marian
16 januari 2022

De kalfspareribs zijn geweldig. Kom helemaal uit Zevenkamp want jullie zijn de beste!!!!

Annelies Sloof
16 januari 2022

Zoals altijd erg lekker en optijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jami
16 januari 2022

Eten kwam telaat.

Duijts
15 januari 2022

Altijd super lekker

Elburg
15 januari 2022
Alicia
9 januari 2022

Heerlijke spareribs en shoarma gegeten. Met uien-tomatensaus bij de shoarma ook echt een aanrader.

Anoniem
9 januari 2022

Even lekker als eerst😋

YoYo
8 januari 2022
Kelly b
8 januari 2022

Eten was koud en bestelling duurde heel lang

A
8 januari 2022
F. Jansen
8 januari 2022

Misschien een idee om van die citroendoekjes om de handen mee schoon te maken, bij spare rib bestellingen te doen?

Kimmberly-ann
8 januari 2022

Moest best lang wachten op bestelling van 2 kapsalons nou begrijp ik dat het best druk kan zijn op vrijdagavond. Maar het is dan wel jammer als je eten dan ook nog eens koud is terwijl je op 10 minuten rijden woont. Heel jammer want bestellen hier best vaak maar laatste tijd alleen maar slechte ervaringen.

E.W.C. Lanser
8 januari 2022

Heerlijke en warme spare ribs met lekkere rijst en een salade, aardig personeel en een nette zaak

Nvt
6 januari 2022

Goed zoals altijd!

Saïd
6 januari 2022
Toppie
5 januari 2022

Servetjes zou wel en uitkomst zijn

V Driel
4 januari 2022
Ouwehand
1 januari 2021

Heerlijk!

Robert Frijters
29 december 2021
S
28 december 2021

Spareribs saus was veel te zoutig en te veel koriander smaak. Niet lekker

Jenny
28 december 2021

Heerlijk zoals altijd. Alleen pech met de salade. Of het is niet vers of het zit er niet bij. Jammer

Anoniem
24 december 2021

Top.

Sloof
24 december 2021

Was heel goed verzorgt

Maurine
20 december 2021

Was weer lekker, alleen de bakjes waren allemaal geplet.

Gilbert
17 december 2021
Emanuel Efrem
16 december 2021
Jasmine
13 december 2021

Altijd heerlijk eten bij Luxor :), bezorging was ook snel!

May
12 december 2021

Beste spareribs die ik ooit heb gegeten. Smaak is goed vlees valt van het bot. Zeer vriendelijk personeel en je krijgt lekker veel spareribs. Spareribs gemengd is een goede keuze. Groot is genoeg voor 2..

Duijts
11 december 2021

Jammer dat de aardappelschijfjes erg zacht waren en niet knapperig verder was alles weer top

Willem Vermeulen
6 december 2021
Annelies Sloof
5 december 2021

Ben beter gewend weinig sparring 1.5 Maar en erg slappe aardappelschijfjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursula
4 december 2021

Het eten was super lekker om je vingers bij af te likken dat moest wel want er waren geen servetten bij ;) vriendelijke bezorger.

Mamita
3 december 2021

Ik ben tevreden

Anoniem
2 december 2021

Heb al super vaak besteld, alleen jammer dat patat soms koud is anders zeker 5 sterren van mij top eten💯!

Frijtersrobert@gmail.com
28 november 2021

Toppie mannen kom al dik 15jaar bij jullie altijd goed

Ed
27 november 2021

Eten was heerlijk

Adam
26 november 2021

Echt lekker 👌

Monique Nijhuis
26 november 2021

Heerlijke malse spareribs, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.

Ian
21 november 2021

Goede ribs en warm bezorgd. Wel Duurde lang om mijn eten te ontvangen..

Aangegevn dat ik mijn eten om 18:15 wou hebben en het kwam mooi op tijd! Jullie rijst is ook zeer goed bevallen moet ik zeggen!!
20 november 2021
Gilbert
19 november 2021

Was niet erg warm het eten.

Annelies Sloof
14 november 2021

Altijd goed en netjes op tijd lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.L
13 november 2021
Bryan
12 november 2021

Snel bezorgd en lekker eten. Vooral de aardappelschijfjes zijn heerlijk zacht! En de spareribs erg lekker!

Sisi moora
11 november 2021

Ik heb vandaag spareribs gehad met rijst! Was even twijfelen of het wel lekker zou zijn maar jullie rijst is heeerlijk! Even wat anders dan de standaard aardappel schijfjes wat jullie altijd jaren hebben gehad! Ga zo door!

Ronald
9 november 2021

Was weer prima

Alwin
8 november 2021

Iets meer saus verder was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zz
8 november 2021
Geheim
7 november 2021

Lekker, warm en op tijd. Heb al vaker besteld en ga dat nog wel jaren doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.V.T
6 november 2021
Nvt
6 november 2021

Goed zoals altijd en snel bezorgd! Ik blijf hier klant 👍🏻

Ferry de Vries
6 november 2021

Sparibs en shoarma waren top. Alleen de gebakken aardappeltjes waren niet te eten en hebben we ook weggegooid.

Lesley
5 november 2021

Het eten was lekker, goed vaak smaak en prima porties. Echter wel iets langer moeten wachten op het eten dan aangegeven bij de afhaaltijd.

Gilbert
5 november 2021
Robert Frijters
4 november 2021

Kom al ongeveer 15 jaar bij jullie begonnen met de spareribs hahaha daarna kapsalon broodje kipfilet of bakje lekker hoor nooit problemen gehad hoor met bezorgen moet je geduld hebben ja het is het waard goeie gasten altijd bereikbaar dus no wordt groetjes mannen en mischien vrouw groetjes brielselaan 136b top zaak

Cati
4 november 2021

Aardappelschijfjes waren droog niet te kauwen , dat was wel jammer dit keer .

Jessica van drunen
4 november 2021

Vriendelijk personeel! Had mijn bestelling afgehaald en dat beviel weer prima zoals altijd! Till next time!

Ton van der Pluijm
2 november 2021
Fred
1 november 2021

Als je een keuze kunt maken hoelaat de bestelling bezorcht kan worden. Zou het fijn zijn als dat ook gebeurd. In mijn geval was het Zondag 31 oktober 2021, 16:18 de bestelling geplaatst met Bezorgtijd: 18:30. De bezorger stond rond 17:00 voor mijn deur met de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Don
31 oktober 2021

Mijn bestelling was prima op temperatuur en alles klopte, inhoudelijk en de hoeveelheid heeft me zeker gevuld. Daarentegen vond ik de spareribs alleen flauw qua smaak en de aardappelschijfjes waren helaas niet krokant gebakken. En ook de bijgevoegde salade vond ik niet lekker smaken. Hoop dat jullie wat aan mijn review hebben. Heel veel succes in de toekomst!!

Katja
31 oktober 2021
Ronald
31 oktober 2021

Was weer lekker.... goeie hoeveelheid .. En prima bezorging.

danny
29 oktober 2021

was deze keer niet zo goed geen goed mals vlees en veeel te veeel marinade kwaliteit gaat achteruit prijs gaat ten opzichte van laatste drie jaar met 25% ophoog

Anoniem.
29 oktober 2021

Super lekker.

Martinaida
28 oktober 2021

Ribs zacht top goede smaak als het aan mij laag bestelde ik elke dag elke week of zo. Heerlijk heerlijkkkkkkkk. Top